Nyhetsbrev April 2017

Hej alla Trailvänner!
Vi ser att intresset för traillöpning ökar för varje år. Det tycker vi är kul. Därför kommer vi under året lansera en nyhet med Kolmården Trail Camp (mer om det i senare i kommande nyhetsbrev och hemsida).
Men först ut för året är Kolmården Vertical onsdagen den 26 april. Det erbjuds hissnande 300 höjdmeter på 6 km löpning. Banan för Kolmården Vertical blir i år ändrad då Yxbacken kommer att vara en byggarbetsplats.
OBS! Starten/Målet på detta race kommer att vara vid fotbollsplanen vid Ågelsjön.

Efter en delvis ny inledning på banan, passeras som vanligt Trollklyftan efter halva sträckan. Strax innan Kolmårdens högsta topp Jakobsdalsberget
kommer ni ha en vidunderlig utsikt – glöm inte att kika den. Vi passar även på att lotta ut startplatser till Kolmårdstrailen.
Kolmårdstrailen går av stapeln den 13 maj 2017.

Först ur har vi en knatteklass för barn upp till 8 år, 500 meter lång
bana, och förra året deltog omkring 60 barn. Visst, vi erbjuder förstås även 21 km, 10 km och 5,7 km på
mytomspunna kolmårdsstigar. Maxpuls spurtpris kommer efter ca 2 km löpning i slutet av en god liten backe. Det gäller för första Dam och Herr på distanserna 10 och 21 km.
Servering med bl.a. nygrillade hamburgare kommer givetvis att finnas. Denna gång kommer det även finnas ett vegetariskt alternativ.
Nytt för i år är motionsloppet Kolmårdens midsommarlopp som går av stapeln på midsommarafton den 23 juni med start kl. 11.00. Start/Mål är vid midsommarstången vid Sörsjöns camping. Distanserna är 5 och 10 km och går på Sörsjöns motionsspår.
Vi passar även på att bjuda in till sommarens trailupplevelse i Kolmården, nämligen Kolmården Trail Marathon som går lördagen den 8 juli 2017. Det finns banalternativ för alla – korta MiniRundan till storslagna Trail Marathon. Mer information finns på www.kolmardsrundan.se
Njut av löpningen ‐ välj stigen! Nyhet! Alla som går i mål får medalj (så kämpa på)!