Resultat från kvällens Vertical

2015 års upplaga av Kolmården Vertical har avgjorts och i år bjöds vi till skillnad mot förra året på riktigt trevlig väder men som vanligt väldigt många trevliga deltagare!

Med solen i ansiktet och musiken i ryggen startade 99 starka tjejer och grabbar rakt uppför liftgatan i Yxbacken och många branta höjdmeter och några kilometer senare nåddes högsta punkten innan nedförslöpningen och den flygande kilometern inleddes.

I mål var Oskar Leinonen snabbaste herre och Christine Kirchlechner snabbaste dam – både från lokala orienteringsklubben OK Kolmården. Men snabbast i nedförslöpningen på flygande kilometern var Anders Kleist och Elmina Saksi, som även kom tvåa totalt i sin respektive klass.

Vi från arrangörsgänget tackar för alla leenden och hoppas att alla fick en rolig (om än jobbig) upplevelse i Ågelsjöskogen!

Resultatlista

I resultatlistan kan man utläsa totaltiden för hela banan på samma rad som sitt namn. På raden under står tiden för varje delsträcka, där tiden från start till högsta toppen är den första och tiden på den flygande kilometern är den tredje.

Vi kommer att komplettera med bilder så fort vi har samlat oss!